+31 (0)342 406464

Over ons

Bettink Service Team

 

Opgericht door: Joop Bettink in 1996
Aantal medewerkers: 39
Specialisatie: Service en onderhoud van windturbines
Merken: Vestas, Micon/NegMicon, Bonus, Lagerwey, GE, Nordex.
Klanten:

 

Agrariërs, investeerders, windparken, energiebedrijven en windturbine fabrikanten

Operatie gebied:

 

Gesitueerd in Nederland, Noord-Ierland en Griekenland. Beheer van turbines over de gehele wereld.

Certificeringen:

 

Kwaliteit: ISO 9001:2015
Veiligheid: VCA* 2017/6.0                                               GWO Fire Awareness / First Aid / Manual handling
GWO Working at heights
Stipel Hoog- en Laagspanning


Hoe het begon

De grondlegger en oprichter van ons bedrijf is Joop Bettink. Voordat hij ons bedrijf heeft opgericht heeft Joop zelf gewerkt als onderhoudsmonteur voor kleinschalige windturbines.

In 1996 startte Joop zijn eigen bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden van wind turbines. Dit begon allemaal met kleine turbines zoals de Lagerwey 18/80. Niet kort nadat zijn bedrijf opgezet was werd Joop ook gevraagd om grotere turbines te onderhouden zoals de Vestas V52.

Op dit moment is Bettink Service Team een wel bekende service- en dienstverlener in de windsector. Met het hoofdkantoor, magazijn en revisiebedrijven in Nederland gevestigd, wordt er ook buiten de Nederlandse grenzen ondernomen. Zo is er een Noord Ierse dochteronderneming (www.bettink.co.uk) en is er een samenwerking opgezet in Griekenland met een lokaal service bedrijf (www.bettink.gr en www.msathinas.gr). Wereldwijd worden onze kennis en specialisme ook opgemerkt. Hierdoor wordt Bettink Service Team steeds vaker gevraagd om te adviseren en te assisteren in windprojecten over de hele wereld.

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen!

Neem contact op

Bettink Service Team
Energieweg 23
3771 NA Barneveld
Nederland

Telefoon: +31 (0) 342 406464
E-mailadres: info@bettink.nl