+31 (0)342 406464

Olieservice

Essentieel: een geolied systeem

U verwacht van uw windturbine dat deze draait als een geolied systeem. Letterlijk. Daarom is tijdige vervanging van de olie essentieel. Wilt u zeker zijn van een hoge kwaliteit olie tegen aantrekkelijke voorwaarden, dan laat u ook deze service aan Bettink Service Team over.


Gebruik van gerenommeerde merkolie

Voor de honderden windturbines die wij onderhouden, gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige oliën. Deze oliën voldoen aan onze strenge eisen. Doordat wij grote hoeveelheden afnemen en daardoor de olie goedkoper in kunnen kopen, is de literprijs heel aantrekkelijk voor u. Het vervangen van de olie is altijd bij de prijs inbegrepen.


Speciale pompunit

Voor het vervangen van de olie ontwikkelden we een speciale pompunit. Dankzij krachtige pompen kunnen we de olie vanaf deze mobiele unit omhoog pompen, tot zelfs 120 meter hoogte. De hydraulische, mineralen- en synthetische olie worden via gescheiden leidingen aangevoerd (om contaminatie te voorkomen). Voordat de olie in de turbine wordt gepompt, wordt deze extra gefilderd in de pompunit. We nemen het zekere voor het onzekere. De kleinste vervuiling van de olie kan tot grote schade leiden.

De afgewerkte olie voeren we meteen af. Zo nemen we u alle zorgen uit handen en bent u zeker van een geolied systeem!

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen!

Neem contact op

Bettink Service Team
Energieweg 23
3771 NA Barneveld
Nederland

Telefoon: +31 (0) 342 406464
E-mailadres: info@bettink.nl