+31 (0)342 406464

Monitoring

Uitgebreid monitoringscentrum

Om een zo groot mogelijke beschikbaarheid te kunnen waarborgen hebben wij geïnvesteerd in een uitgebreid monitoringssysteem. Zodoende kunnen wij uw turbine op afstand monitoren en de controle overnemen, zodat wij de totale zorg kunnen overnemen.

Uniek control center

In ons kantoor te Barneveld bevindt zich het kloppende hart van ons bedrijf. Het control center. Twaalf vierkante meter aan monitors, waarmee we honderden windturbines in Europa onder controle houden.


Realtime statusinformatie

Het control center hebben we ingericht met behulp van de nieuwste technieken voor remote control en visualisatie. De informatie over de status van alle denkbare type windturbines, komt hier samen in één systeem. Onze service engineers zien in één oogopslag welke windturbines om aandacht vragen of zelfs stilstaan.

Maar voordat zij dit zien, hebben ze al een alarm ontvangen per mail en per sms. Zo houden we alle windturbines 24/7 onder controle en ontgaan stilstand of sluimerende problemen ons niet.

Op afstand oplossen

Het control center biedt niet alleen ongekende mogelijkheden voor monitoring. We kunnen niet alleen op afstand meekijken, maar ook ingrijpen en zelfs problemen vanuit ons control center verhelpen. Snellere en efficiëntere service is niet denkbaar!

Omdat alle informatie van de windturbine digitaal binnenkomt, bouwen we in het control center een schat aan data op. We analyseren de logbestanden en gaan op zoek naar trends. Zo kunnen we ons preventieve onderhoud verder optimaliseren en eventuele modificaties ontwikkelen.

Wilt u ons control center van dichtbij zien? Neem dan contact op en maak een afspraak!

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen!

Neem contact op

Bettink Service Team
Energieweg 23
3771 NA Barneveld
Nederland

Telefoon: +31 (0) 342 406464
E-mailadres: info@bettink.nl