+31 (0)342 406464

Garant contract

Een totale verzorging van uw turbine

Een windturbine exploiteren met een gezond rendement en vrijwel zonder risico’s. Dat is de droom van elke particuliere of zakelijke investeerder. Met het unieke Garant Contract van Bettink Service Team komt deze droom heel dichtbij. De enige risico’s die u houdt, zijn weinig wind en lage energieprijzen. De rest is voor onze rekening. Lees mee en ontdek waarom zoveel opdrachtgevers in binnen- en buitenland een Garant Contract sloten. Van particulieren met één windturbine tot eigenaren van omvangrijke windparken!

Download onze brochure voor meer informatie.


Dit garanderen wij u

Het Garant Contract is een contract waarmee u ons verantwoordelijk maakt voor de continuïteit van uw windturbine. De risico’s zijn voor ons, het rendement is voor u.

 • Al het onderhoud is voor onze rekening
 • Alle denkbare kosten als gevolg van schade, slijtage of technische mankementen zijn voor onze rekening. Ongeacht of deze binnen of buiten de garantie vallen.
 • Binnen 48 uur na een storing draait uw windturbine weer. Of er nu een relais of een complete tandwielkast vervangen moet worden. Hebben we meer tijd nodig, dan ontvangt u een marktconforme vergoeding voor de gederfde inkomsten.

U kunt windturbines van bijna alle merken en leeftijden onderbrengen in een Garant Contract!

Onderhoud, monitoring en service

Maximale beschikbaarheid. Continuïteit. Dat garandeert het Garant Contract. Om dat waar te maken;

 • Voeren wij periodiek onderhoud uit. Preventief onderhoud is de basis van continuïteit.
 • Monitoren wij voortdurend uw windturbine in ons control center. Alle belangrijke parameters van uw windturbine zijn hier realtime inzichtelijk voor ons. Storingen of alarmerende situaties worden automatisch gemeld.
 • Beschikken wij over een unieke voorraad reserveonderdelen. Van de kleinste kabels en filters tot complete generatoren en tandwielkasten. Welk onderdeel er ook vervangen moet worden, op de leverancier hoeven wij niet te wachten.
 • Sluiten wij voor u een verzekering af. Doordat wij een contract hebben met een verzekeringsmaatschappij verzekeren wij uw windturbine automatisch voor brand, diefstal en onheil van buitenaf. U hoeft dus niet in te zitten over allerlei moeilijke kwesties en discussies met de verzekering. Dat doen wij voor u!


De voordelen voor u

Het is eenvoudig om de voordelen van het Garant Contract te raden. Dit contract maakt uw business case transparant en aangenaam voorspelbaar.

 • U hebt maximale zekerheid. U hebt nooit meer onverwachte reparaties of vervanging van onderdelen. Uw begrote rendement wordt nooit meer verknoeid door onvoorziene investeringen en hoge onderhoudskosten.
 • U hebt maximale productie. Uw windturbine staat nooit langer dan 48 uur stil – en anders worden de gederfde inkomsten vergoed.
 • U hebt geen omkijken naar het onderhoud. U kunt het onderhoud volledig aan ons overlaten. Over garantiekwesties hoeft u ook niet meer te debatteren met de leverancier. Dat doen wij wel.
 • Daarnaast bent u ook verzekerd tegen diefstal, brand en onheil van buitenaf.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag om een voorstel op maat!

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen!

Neem contact op

Bettink Service Team
Energieweg 23
3771 NA Barneveld
Nederland

Telefoon: +31 (0) 342 406464
E-mailadres: info@bettink.nl