+31 (0)342 406464

Nieuws

Bettink Service Team lanceert app WindUp voor windturbine eigenaren!

Geplaatst op May 29th, 2018

Bettink Service Team lanceert een nieuwe app genaamd WindUp. Met deze app is het mogelijk om windturbines live te volgen en productiegegevens uit te lezen. De app is te downloaden in de Apple Store en Google Play.

 

Naast dat de app live data van de windturbine aangeeft, zijn er veel meer opties die deze app een ware noviteit maken. Te denken valt aan werkelijk opgewekte kWh per uur, dag, maand of jaar. Ook is voor de specifieke locatie een gedetailleerd weeroverzicht te zien met de focus op windsnelheid.

In de WindUp app is het zelfs mogelijk om uw windturbine op afstand te starten, stoppen en te resetten.  De app is voor Bettink klanten met een Garant contract gratis. Ook als windturbine eigenaren geen klant bij Bettink zijn is het mogelijk om de app te gebruiken.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk eens op www.windup.pro voor meer informatie. Download de app op uw smartphone en vraag uw inlogcodes aan via info@windup.pro

Om de WindUp app te kunnen gebruiken voor uw windturbine is het nodig dat uw windturbine over een internetverbinding beschikt. Nog geen internetverbinding in uw windturbine? Ook hierin kan Bettink voorzien. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Download de WindUp brochure HIER

Contact informatie

info@bettink.nl

+31 (0) 342 406464

Energieweg 23
3771 NA Barneveld
Nederland

Deel dit artikel

Share Button

Bettink Service Team
Energieweg 23
3771 NA Barneveld
Nederland

Telefoon: +31 (0) 342 406464
E-mailadres: info@bettink.nl